9 Aralık 2011 Cuma

DOĞTAŞ İş Başvurusu 2012

Doğtaş olarak bizi geleceğe ve başarıya taşıyan en önemli değerin İnsan Kaynaklarımız olduğunun bilinciyle Türkiye Mobilya pazarındaki yerimizi ve dünyaya yayılmaya başlayan marka değerimizi; ancak sahip olduğumuz nitelikli insan gücünün sürekli gelişimi ve motivasyonu ile koruyabileceğimize yürekten inanıyoruz.


“Bireysel katkılara hak ettiği önemi verme” ilkesinin ışığında kurulduğumuz günden bu yana, iyi eğitim almış, dinamik, takım çalışması ruhuna sahip, yaratıcı güçlerini değerlendirebilen, insiyatif sahibi, kendini sürekli geliştirmeye açık ve Doğtaş’ ta çalışmanın ayrıcalıklarını anlayan mutlu bir iş gücüyle çalışmayı Doğtaş’ın ve Doğtaş İnsan Kaynakları’ nın ana politikası olarak görüyoruz.
Hızla büyüyen yapımızda, personel seçme ve yerleştirme faaliyetinin temel ilkesini hiçbir ayrım yapmadan ve kimseye ayrıcalık tanımadan iş tanımının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış yeterliliğine sahip olan, Doğtaş değerlerini benimseyip yaşatacak kişilere eşit fırsat vermek ve onlara ilerleme olanağı sağlamak olarak belirliyoruz.
Personel seçme ve yerleştirme sürecinin amacı açık pozisyonlara kurum kültür ve hedeflerine uygun, temel ve pozisyona özel yetkinlikler bazında en uygun adayı bulup yerleştirmektir.
Şirketimize yapılan tüm başvurular aday veritabanına kaydedilir. Yıllık yapılan işgücü planlaması doğrultusunda açık pozisyonlar için bu veri tabanından araştırma yapılarak gerekli niteliklere uyan adaylardan bir havuz oluşturulur ve işe alım süreci başlatılır.
Adaylarda aradığımız ortak özellikler ise; kendine güvenen, istekli ve kararlı, hırslı, eğitime açık, iletişim becerisi kuvvetli, yaratıcı, analitik düşünce yeteneğine sahip, ekip çalışmasına uyumlu ve değişime uyum sağlayabilen.
Doğtaş’ta beyaz ve mavi yaka istihdamı yapılmaktadır. Mavi yakada en az lise mezunu veya ustalık, kalfalık gibi yeterlilik belgelerine sahip adaylar; beyaz yakada ise Meslek Yüksek Okulu veya üniversite mezunu aranmaktadır.
Doğtaş’a başvurular şu şekillerde olmaktadır;
1.    www.kariyer.net (Bu sitede yayınlanan ilanlarımıza başvuru yapabilirsiniz.)
2.    ik@dogtas.com.tr (Bu adrese CV’nizi gönderebilirsiniz. Fotoğrafsız CV’ler değerlendirmeye alınmamaktadır.)
3.    İş Başvuru Formu doldurularak (Biga/Çanakkale’deki fabrikamıza gelip İş başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.
kamupersonel

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/