Doç. Dr. Göktolga iri ve yırtıcı balıkların denizde uzun süre yaşamalarından dolayı kanserojen içeren civa oranının yüksek olduğunu söyledi. Günde, 340 gram iri ve yırtıcı bir balık yemenin de kısırlık nedenleri arasında olabileceğini belirten Doç. Dr. Göktolga,
"Türkiye'de en çok bu gruptan kılıç balığı tüketiliyor. Kılıç, civa bakımından çok zengindir ve kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Tatlısu balığı ya da denizde yüzeyde yaşayan küçük ve hızlı üreyen balıklar tüketilmeli. Bu açıdan dünyanın en zararsız balığı hamsi" dedi.
TAKVİM
HAYATA DAİR Romantizm ve Aşk Şiirler Güzel ve Anlamlı sözler.Dostluğa Dair Yaşanmış Aşk Hikayeleri Genel Sağlık haberleri Oyun Vizyona Girecek Yeni Filmler Kamupersonel ve İşçi Alımları Moda, ve Kadının Türk Toplumundaki yeri Teknoloji İletişim Daha Neler Neler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.
http://www.gulsenkayikci.com/
-
Dünya Günü gelip çattı ve Google bu özel organizasyonu hatırlatmak için yeni logosunu yayınladı. Peki, Dünya Günü nedir? Hangi amaca hizm...
-
Çöpçatan sitesi OKCupid'in yaptığı araştırmaya göre paylaşım sitesine sık girenler daha kısa ilişkiler yaşıyor. Sitenin kullanıcıların...
-
Ünlü sosyal paylaşım sitelerinden Twitter, ana sayfa tasarımında değişikliğe gitti. Bu değişim ne anlama geliyor? Gelin ana...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder