6 Nisan 2011 Çarşamba

Saçları Onarıcı ve Canlandırıcı Serum


Saç dökülmesine karşı bitkisel çözüm sunan BIOBLAS, saçları onarmak ve canlandırmak için phytokeratin® içeren yepyeni bir bakım ürünü geliştirdi.
BIOBLAS Onarıcı ve Canlandırıcı Serum, içeriğindeki “phytokeratin®” ile saça derinlemesine işleyerek yıpranmış saçları onarıyor, güçlendiriyor, dökülmelerini engelliyor ve yeni saç oluşumunu destekliyor.

Saç telleriniz ortalama 3 yıl gibi uzun bir süre büyüme dönemi yaşar ve bu süre içinde pek çok dış etkene ve kozmetik uygulamaya maruz kalır. Bunun sonucunda saçlar yıpranır; cansız ve mat görünür. Bu görüntünün nedeni saçınızın canlı ve parlak görünmesini sağlayan tabaka ile saçlarınıza rengini, dayanıklılığını, esnekliğini veren tabakanın zarar görmesidir. Çeşitli nedenlerle yıpranan bu tabakaların onarılması ve canlandırılmasında mısır, buğday ve soya proteinlerinden oluşan “phytokeratin®” önemli yararlar sağlar.

Bitkilerden elde edilen “phytokeratin®”, içerdiği 18 farklı aminoasitle saç ve saç derisine nem kazandırır, saçın hasar gören kutiküla tabakasında depolanarak, saça daha parlak ve daha düzgün bir görünüm kazandırır. Saçı film gibi kaplamasıyla da kimyasal ve fiziksel etkilere karşı korur, kırık uçların tamirine yardımcı olur. Ayrıca, saça esnekliğini, dayanıklılığını veren tabakaların da onarılmasını sağlayarak saçların dayanıklılığını arttırır ve kırılmalarını önler. Böylelikle, saçlarınız sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanır.

Haftada bir kullanıma uygun olan BIOBLAS Onarıcı ve Canlandırıcı Serum, saçlarınızın yoğun bakım ihtiyacını karşılamasının yanı sıra saç dökülmesini de önlemeye yardımcı olur.

Saç bakımı konusunda sorunları olan hanımlar için Bioblas Ücretsiz Danışma Hattı 0800 261 33 45, hafta içi her gün 08:30-18:30 arasında hizmet veriyor.
mynet

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/