31 Ocak 2012 Salı

YURTKUR'dan 10 Şubat'a kadar süre

URTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, öğrencilerin burs, öğrenim ve katkı kredisi taahhüt senetlerini 10 Şubat Cuma gününe kadar herhangi bir noterde tanzim ve tasdik ettirerek, YURTKUR bölge veya yurt müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini belirtti.

Ankara- YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, öğrencilerin burs, öğrenim ve katkı kredisi taahhüt senetlerini 10 Şubat Cuma gününe kadar herhangi bir noterde tanzim ve tasdik ettirerek, YURTKUR bölge veya yurt müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini belirtti.
Albyarak, yaptığı yazılı açıklamada, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuru sonuçlarının, 15 Aralık'ta "www.kyk.gov.tr" adresinden açıklandığını hatırlatarak, taahhüt senetlerini 30 Aralık 2011 tarihine kadar teslim edenlerin burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin 6 Ocak tarihinde yapıldığını ifade etti. Albayrak, senetlerini 31 Ocak tarihine kadar teslim edenlerin burs ve kredi ödemelerinin 6 Şubat'ta, 10 Şubat tarihine kadar teslim edenlerin ödemelerinin de 6 Mart tarihinde Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacağını bildirdi.
cumhuriyet

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/