14 Şubat 2012 Salı

Akbank İş Başvurusu 2012

Akbank 2012 yılında 1000 personel alımı yapacak.Eğer Akbank perspneli olmak istiyorsanız altta paylaşmış olduğum linkten başvurunuzu yapabilirsiniz.
Akbank Genel Müdürü Binbaşgil, 70 yeni şubeaçacaklarını ve 1000′e yakın kişiyi Akbank çatısı altına alacaklarını bildirdi.


Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 30 Ocak 1948 tarihinde kurulan bankanın 1,6 milyar dolara yaklaşan marka değeri ile dünyadaki marka değeri en yüksek 100 banka arasında yer aldığını ve ”Türkiye’nin en değerli banka markası” olduğunu hatırlattı.
Özellikle yarı ve tam bankacılıktan yararlanan kesimlere bakıldığında 4-5 senelik dönemde yaklaşık 5 milyon kişiye yakın kişinin bankacılık sektöründen yararlanacağını öngördüklerinin altını çizen Binbaşgil, ”Biz de Türkiye’ye inandığımız için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu sene 70 yeni şube açacağız, 500 yeni
ATM yatırımı, 120 milyon dolar civarında teknoloji yatırımı gerçekleştireceğiz. Bine yakın kişiyi Akbank çatısı altına alacağız” diye konuştu.
Akbank iş başvurusu için tıklayın.
kamupersonel.net

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/