22 Şubat 2012 Çarşamba

iPhone 4 de Avea'lı oldu! Avea Kampanyaları

iPhone 4'e şimdi Avea'nın avantajlı fiyatları ile sahip olun! Üstelik hem siyah hem de beyaz iPhone şimdi Avea bayilerinde!

Hemen size uygun iPhone 4'lerden birini seçin, üzerine Avea'nın avantajlı iPhone paketlerine üye olun ve Avea'nın sağladığı fırsatlardan yararlanmaya başlayın.

iPhone 4'e özel oluşturulan cazip fiyatlı paketler ile artık hayatınız daha kolay! Konuşmalarınızı, SMS gönderimlerinizi ve internet kullanımlarınızı iPhone Küçük ya da iPhone Büyük paketlerinden birini seçerek kendiniz belirleyebilirsiniz..

Dilediğiniz iPhone 4 paketine 24 ay taahhüt vererek 109TL'den başlayan fiyatlarla iPhone 4'e sahip olabilirsiniz. Üstelik şimdi 12 ve 18 ay taahhüt vererek de kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Ayrıca Avea'dan iPhone 4 alan herkesi mükemmel fırsatlar bekliyor;
TTnet'ten Mart 2012'ye kadar sınırsız Wifi
Ciceksepeti.com Tüm çiçek ve kek sepeti siparişlerinde %15 indirim
ISPARK'TAN ücretsiz park
JollyTur ile Prag ve Paris'te 5 yıldızlı otellerde %20 ye varan indirim
Teknosa'da 400 TL harcamaya anında 40 TL indirim
THY'den 1.000 mil hediye

Hemen size en yakın Avea Bayi'sine gidin, paketinizi seçin, iPhone 4'e avantajlı tekliflerle sahip olun.

Avea iPhone 4 Paketleri;


Küçük iPhone Paketi Büyük iPhone Paketi
Teklif Her Yöne 250dk Konuşma Süresi
Her Yöne 250 SMS
+ 4 GB internet
Her Yöne 1000dk Konuşma Süresi
Her Yöne 1000 SMS
+ 4 GB internet
iPhone Kampanyasından
yararlanan müşterilere özel
Yıl sonuna kadar her ay sınırsız Wi-Fi
Platinum Servisler
Marka Avantajları
Model iPhone 4 8GB iPhone 4 16GB iPhone 4 32GB iPhone 4 8GB iPhone 4 16GB iPhone 4 32GB
Taahhüt Süresi 24 Ay 95 TL 109 TL 129 TL 131 TL 149 TL 165 TL
18 Ay 120 TL 140 TL 165 TL 154 TL 175 TL 199 TL
12 Ay 160 TL 195 TL 225 TL 200 TL 235 TL 265 TL


Kampanya Detayı:
  • Kampanya 4 Ekim 2011 - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan: Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı ve kurumsal aboneler, aylık ödemeleri hem faturaları hem de kredi kartı aracılığıyla (ilk 12 aylık tutarı) yaparak yararlanabilmektedir.
    Bu koşulları, sağlayamayan aboneler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
  • Kampanya kapsamında anlaşmalı kredi kartları: Axess, Axess business, Axess exi26,Carrefour Axess, Citi Axess, Fish, Wings, Wings Business , Yapı Kredi, Vakıfbank, TEB, Anadolubank Worldcardları, Garanti Bonus, Flexi ve Shop&Miles'dır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için hatta tanımlı tarifenin iPhone tarifesine geçirilmesi gerekmektedir. iPhone kampanyasından yararlanıldığı sürece 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) olan tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansıtılmayacaktır. Tarife kullanım ücretleri aşağıdaki şekildedir. Bu ücretler aynı zamanda iPhone kampanyasından yararlananlar için paket aşım ücreti olarak da alınacaktır.
  • Kampanya kapsamında müşterilerden 12, 18 ya da 24 aylık taahhüt alınacaktır.
  • Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir. Paket içerikleri devredilemez, hediye edilemez, kullanılmayan veri bir sonraki aya devredilemez. iPhone paketlerinden faydalanabilmek için 12, 18 ya da 24 ay taahhüt verilmesi ve iPhone tarifesinden faydalanılması gerekmektedir.Taahhüt süresi boyunca iPhone paketlerinden faydalanılması durumunda tarifenin sabit ücreti ayrıca yansıtılmayacaktır. Küçük ve Büyük paketlerde, paket içindeki dakika, SMS ve internet için paket aşımları iPhone Tarifesi ücretleri üzerinden yapılır. Taahhüt süresi sonunda paketler otomatik olarak iptal olur ve ücretlendirme iPhone tarifesi üzerinden yapılır.
  • TT-Net sınırsız wifi hizmetinden Mart 2012'ye kadar faydalanabilmek için 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında kampanyaya katılmış olmak ve "iphone wifi" yazılarak 5060 a gönderilmesi, cep telefonununa gelecek olan kullanıcı adı ve şifrenin web sitesindeki ilgili alana girilmesi yeterlidir. Diğer marka kampanyalarından faydalanmak için ilgili MARKA adını yazıp, 5060'a SMS göndermek ve cep telefonuna gelecek şifre ile kampanyaya dahil olan markanın yetkililerine göstermek veya web sitesindeki ilgili alana giriş yapmak gerekmektedir.
  • Taahhüt süresinden önce kampanyadan çıkılması halinde ya da taahhüt süresi bittikten sonra 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansımaya başlayacaktır.
  • Taahhüt süresinin sona ermesinden önce abonelerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya kapsamı dışındaki tarifelerden birine geçirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren faturalarına kalan cihaz taksitleri toplamı kadar cayma bedeli yansıtılacaktır.Eğer abone ilk 12 ayı kredi kartı ile ödeme seçeneği ile kampanyaya dahil olmuş ve yukarıda bahsedilen durumlardan biri taahhütname imza tarihinden itibaren ilk 12 aylık fatura döneminde meydana gelmiş ise abonenin son faturasına cihaz bedelinin ilk 12 aylık taksitlerinin kredi kartı ile tahsil edilmiş olması nedeniyle; taahhütname imzalandığı tarihteki cihaz taksit bedelinin fesih/devir/taşıma/faturasız tarifeye geçirme tarihinden itibaren kalan son 12 aylık taksitleri yansıtılacaktır.
  • Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Kredi kartı ile ödeme seçeneğinin seçildiği durumlarda AVEA'nın Cihaz sayısını 2 (iki) adet ile sınırlama hakkı bulunmaktadır.
  • Seçilen ödeme şekli değiştirilemez.
  • Abonelere, kampanya dışındaki tarifelere geçiş yaptığında cayma bedeli yansıtılır.
  • Kampanya konusu cihazlar, abonelere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Kampanya kapsamındaki cep telefonunda oluşacak arızalar ve / veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin hiç bir sorumluluğu bulunmamaktadır. TM & © 2011 Apple Inc. Tüm hakları saklıdır.
  • 5060 servis numarasına gönderilen kampanya katılım mesaj ücreti standart mesaj ücreti olarak ücretlendirilecektir.

  • Avea Kampanyaları

  •  alisverisrehberi.com

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/