8 Şubat 2012 Çarşamba

Toshiba Satellite L735'de her şey var!

Toshiba Satellite L735 modeli, muhteşem performansı sayesinde evde veya seyahat halindeyken multimedya özelliklerinden faydalanabileceğiniz mükemmel bir ürün.

13,3" LED arka ışıklandırmalı TruBrite® HD ekran ve stereo hoparlörler film izlemek için idealdir ve isteğe bağlı Blu-ray, Holywood'un sunabileceği en yüksek çözünürlüğü sağlar. Ayrıca 2B'den 3B'ye görüntü dönüştürme teknolojisi, USB 3.0 ve kablosuz veri akışı sayesinde, göründüğü kadar akıllı bir dizüstü bilgisayarın keyfini sürebilirsiniz.
İç kısımda, keskin çizgiler ve modern tasarım düz siyah klavyeyi tamamlayarak şık bir görünüm oluşturur. Çoklu kontrole sahip dokunmatik yüzey sorunsuz gezinme sağlarken, yüksek kapasiteli depolama medya kitaplığınız için de yer sağlar. Ayrıca sabit diskiniz düşmelere karşı korumalıdır ve içerikleriniz her zaman güvende olur.
Satellite L735, hafif, ince ve dikkat çekici tasarımın yanı sıra, farklı renk seçenekleri (beyaz, gümüş ve kırmızı) ile tüm bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılamaya imkân verir.
Hareket halindeyken kesintisiz HD keyfi
Toshiba'nın eşsiz Resolution+ teknolojisi standart çözünürlüğü HD kalitesine yakın bir kaliteye dönüştürür ve filmlere çok daha fazla derinlik verir. Dolby Advanced Audio™ ve stereo hoparlörler her şeyin iyi göründüğü kadar iyi bir sese de sahip olmasını sağlar.

Tam donanımlı
Yeni nesil USB 3.0 teknolojisi oldukça hızlı aktarım hızı sunar. Bu, bilgilerinizi dizüstü bilgisayarınıza veya dizüstü bilgisayarınızdan saniyeler için aktarabileceğiniz anlamına gelir. Toshiba USB Kapalı Konumda Şarj özelliği ise, dizüstü bilgisayar kapalı olsa bile telefonunuzu şarj etmek üzere dizüstü bilgisayarınızı kullanmanıza izin verir.
Özellikler

2.5“ HDD (5,400 rpm), 750 GB’a kadar

2x USB 2.0 ve 1x USB 3.0 USB Uyku Modunda Şarj özellikli veya 3x USB 2.0 bir adet USB Uyku Modunda Şarj, HDMI çıkışı, Çoklu Kart Okuyucu

WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth® 3.0 + HS, Hızlı Ethernet LAN veya Gigabit LAN

Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touchpad

DVD-Super Multi sürücü (Double Layer), Blu-ray ROM sürücü

Dolby® Advanced Audio

Toshiba Yüz Tanıma özellikli ve mikrofonlu 1.3Mp ya da VGA Web kamera

Toshiba LifeSpace, Toshiba Media Controller, Toshiba Eco Utility, Toshiba ConfigFreeTM, Toshiba PC Sağlık Monitörü

Microsoft® Windows 7 Home Premium (64-bit)

Yeni nesil Intel® Core™ i5 ve Core™ i3 işlemciler

RAM: 8 GB’a kadar DDR3 (1,333 MHz)

33.8cm (13.3'') TruBrite®HD ekran (16:9), LED arka aydınlatma, 1366 x 768 piksel, 200 cd/m2

Özgün grafik kartları :NVIDIA® GeForce serisi, 1GB’a kadar

Ağırlık: 2.1 kg’dan başlayarak

Boyutlar: 329 mm x 221 mm x 27.9 mm / 36.9 mm

Son kullanıcı fiyatı: 1.099 usd+kdv
veteknoloji.com

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/