22 Şubat 2012 Çarşamba

Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanyası 2012 Vodafon Kmpanyaları

  Son Kampanya Tarihi : 31.01.2012 Yeni Vodafone Cep Kamu 1000 Maxi tarifesini 12 ay boyunca kullanma sözü verin, faturanızda ayda 6 TL, yılda ise toplamda 72 TL indirim sağlayın. Aylık ödemem 29 TL`den 40 TL`ye çıkacak diye düşünmeye gerek yok. Vodafone Yeni Cep Kamu Kampanyası ile aboneleri Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesine 12 ay taahhüt vererek, faturalarında ayda 6 TL, yılda tam 72 TL indirim sağlama fırsatı yakalıyor. Vodafone Cep Kamu Kampanyası 8 Temmuz 2011 ve 31 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerli olacaktır. 

Yeni Kampanyalar

 

 
Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanyası Ücretleri
Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanyası
Aylık Ücret 40 TL
Taahhüt Süresi 12 ay
Aylık Kampanyalı Ücret 34 TL
 
Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanyasında Aylık sabit ücret, 6 fatura dönemini dolduran aboneler için 40 TL`dir.
İlk 6 fatura dönemi boyunca 29 TL`dir.
 
Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanya Detayları
# Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanya kapsamında: Faturalı Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesindeki aboneler 12 ay taahhüt vererek kampanyaya katılmaları karşılığında 12 fatura dönemi boyunca aylık paket ücretinde 6 TL indirimden yararlanacaklardır.
# Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanyaya dahil olan abonelerin izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıkış, tarife değişikliği, hat iptali, hat dondurma, hat devri, faturasız hatta geçiş veya diğer operatörlere numara taşıma işlemleri gerçekleştiği durumda aboneler kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her fatura dönemi için 6 TL`dir.
# Belirtilen fiyatlara KDV (%18) ve OİV(%25) dahildir.
# Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanya süresince aboneler Yeni Cep Kamu 1000 Maxi tarifesinin mali ve sair koşullarına tabii olacaklardır ve bu koşullarda olabilecek değişikliklerden (örneğin paket ücreti değişikliği, paket aşım dakika ücreti, paket dahilindeki dakikalar, vb) etkileneceklerdir.
# Bir GSM numarası sadece 1 kere kampanyadan yararlanabilir.
# Bir müşteri maksimum 5 hattı ile kampanyadan yararlanabilir.
# Yeni Vodafone Cep Kamu Kampanyaya katılım ve kampanyadan çıkış anlık olacaktır.
# Yeni Vodafone Cep Kamu kampanya mevcut ve daha sonra pazara sunulacak taahhütlü diğer kampanyalarla (cihaz kampanyaları, taahhütlü ekstra dakika kampanyaları, vb) birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkış işlemi gerçekleşecektir.
# Vodafone kamu kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
# Vodafone`un kampanya ve kampanyanın bağlı bulunduğu tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
 

Vodafone Tarifeleri




 markalarkampanyalar.com

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/