27 Mayıs 2017 Cumartesi

Mobil iPhone 9 hakkında ilk bilgiler geldi!

 

Apple şimdiden gelecek yılın iPhone'u için çalışmalara başladı. Apple ile Samsung'un yapacakları OLED ekran antlaşması, gelecek yılın iPhone modelleri hakkında ipucu veriyor.Bu yılın iPhone modellerinin tanıtımına yaklaşık 3.5 ay var. Fakat gelecek yılın iPhone modelleri ile ilgili dedikodular başladı. Henüz ismi bile net olarak belli değil ama kaynaklar şimdiden iPhone 9 ismini yakıştırdılar. Kore kökenli The Bell, Apple'ın Samsung ile "iPhone 9" için OLED panelleri tedarik etmek üzere anlaşmaya vardıklarını bildiriyor.

Bu yılın iPhone modellerinin tanıtımına yaklaşık 3.5 ay var. Fakat gelecek yılın iPhone modelleri ile ilgili dedikodular başladı. Henüz ismi bile net olarak belli değil ama kaynaklar şimdiden iPhone 9 ismini yakıştırdılar. Kore kökenli The Bell, Apple'ın Samsung ile "iPhone 9" için OLED panelleri tedarik etmek üzere anlaşmaya vardıklarını bildiriyor.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus gelebilir!

The Bell'in raporuna göre Apple, 2018 yılında OLED ekranlı iki farklı model piyasaya sürecek. Bu modellerin ekran boyutları ise 5.28-inç ve 6.46-inç olacak. Yeni ekran boyutları iddiası şaşırtıcı olmasına rağmen, Apple'ın yeni nesilde tamamen OLED'i kullanması mantıklı görünüyor.İPhone 8 için, çerçevesiz 5.8 inçlik OLED ekrana odaklanan tasarımla, paslanmaz çelik ve camdan yapılmış radikal bir yeni form faktörü bekleniyor. Gelecek yıl için aynı tasarıma sahip 5.2 ve 6.4 inçlik iPhone 9 ve iPhone 9 Plus ( yada iPhone 8s vs) modelleri üzerinde yoğunlaşılabilir.
Apple bu yıl premium özelliklere sahip bir iPhone modeli piyasaya sürerse bu modelin devamını getirmek zorunda. Bu sebeple farklı boyutlara sahip çerçevesiz iki yeni modele yönelmesi oldukça mantıklı. Ekran boyutları büyürken 4.7 ve 5.5 inçlik modellerinin kasa boyutlarını aşmaması çok önemli.
Apple ile Samsung arasında yapılan OLED ekran anlaşmasına göre, bu yıl için 70 milyon adet ekran sevkiyatı gerçekleşecek. The Bell'e göre gelecek yılın OLED sevkiyatı 180 milyon civarında olacak. Bu da Apple'ın tamamen OLED ekrana yöneleceği anlamına geliyor.
 SDN - ShiftDelete.Net


 



Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/