13 Haziran 2017 Salı

Tarihin en iyi grafikli oyunu!

Bugüne kadar gördüğünüz tüm oyun grafiklerini unutun. Microsoft konferansında, E3'te öyle bir yapım tanıtıldı ki grafikleri ile izleyenlerin hayranlığını kazanmayı başardı!
Bioware tarafından geliştirilen Anthem görsel dili ve detayları ile izleyenleri büyülemeyi başardı. İnanılmaz bir grafik kalitesine sahip olan Anthem özellikle atmosfer konusunda tüm oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Anthem hakkında ilk detayları oyun tarafında da ön plana çıkan Teknosa farkı ile sizlerle paylaşıyoruz.

Bioware'dan yeni bir klasik adayı: Anthem

3 yıldır geliştirme aşamasında olan ve Bioware'ın Mass Effect'ten sonra ilk yeni markası olacak olan Anthem, ilk kez Microsoft konferansında gösterildi. 
Xbox One X duyurusu ile birlikte gelen tanıtım görüntüleri deyim yerindeyse nefesleri kesti. Özellikle çevre grafikleri ile büyüleyen Anthem, post apokaliptik bir hikaye ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
Exosuit denilen gelişmiş zırhları kullanan kahramanlar insanlığın son umudu oluyorlar ve bu zırhların avantajlarını kullanarak düşmanlarına karşı büyük avantajlar elde ediyorlar. Co-Op yapısıyla da dikkat çeken Anthem, Destiny'den sonra oyuncuların yeni Co-Op favorisi olabilir.
Görsel bütünlük anlamında nefes kestiğini daha önce de söylediğimiz yapım. DICE tarafından geliştirilen Frostbite Engine ile hazırlanıyor. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil ama muhteşem oynanış görüntülerine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/