5 Haziran 2017 Pazartesi

İşte Essential Phone!

Sonunda Andy Rubin'in akıllı telefonu Essential Phone (Essential PH-1) resmen tanıtıldı. Başarılı özelliklerle gelen akıllı telefonun tüm detayları haberimizde!

Android’in babası Andy Rubin’in Essential Products markasıyla ürettiği ilk akıllı telefon sonunda resmen ortaya çıktı. Huzurlarınızda Android pazarının yeni yarışmacısı Essential Phone.

sential Phone (Essential PH-1) özellikleri

Full Display (Tam Ekran) adı verilen ve ön yüzeyin neredeyse tamamını kaplayan, 5.71 inç 2560 x 1312 çözünürlükte QHD ekranıyla dikkat çeken Essential Phone sade ve şık bir tasarıma sahip. Corning Gorilla Glass 5titanyum ve seramik kombinasyonuyla üretilen kasasıyla ürün oldukça sağlam bir yapıda ve düşme testlerinden alnının akıyla çıkmış. Telefon 141.5 mm x 71.1 mm x 7.8 mm ebatlarında ve yaklaşık 185 gram ağırlığında.


Qualcomm Snapdragon 835 platformundan (Adreno 540 GPU ile) gücünü alan akıllı telefon 4 GB belleğe sahip. Daha önceki 16 GB iddiasının aksine Essential Phone neyse ki 128 GB dahili depolama alanıyla birlikte geliyor. Üründe hızlı şarj özelliğine sahip 3040 mAh bataryaya yer verilmiş. İşletim sistemi ise tabii ki Android 7.0 Nougat.
Arka tarafta f/1.85 lensli 13 Megapiksel (MP) görüntü füzyon Teknolojiliçift RGB + Mono kamera sunulmakta. Bu çift kamera sisteminin bir telefon için üretilmiş en ince sistem olduğunun altı çiziliyor. Ayrıca kamera geleneksel telefon kameralarına göre yüzde 200 daha fazla ışık yakalayabilmesiyle kendisine haran bırakıyor. 13 MP gerçek monokrom moduna sahip bu kamera kontrast, kademe tespit ve IR lazer destekli odaklanmayı bir arada sunan hibrit otomatik odaklanma özelliğiyle oldukça başarılı. Ek olarak bu kamera 4K 30 fps video çekimi de yapabiliyor.  Önde ise 8 Megapiksel (MP) f/2.20 lensli bir selfie kamerası bulunmakta ve bu kamera da 4K 30 fps video çekimi yapabiliyor.
Bağlanılabilirlik tarafına baktığımızdaysa karşımıza Bluetooth 5.0 LE802.11a/b/g/n/ac Wi-FiNFCGPSGLONASS çıkıyor. Üründe USB Type-C portu kullanılıyor ve geleneksel 3.5 mm girişi bu modelde de tercih edilmemiş. Ek olarak 60GHz, 6 Gbps kablosuz aksesuar konektörü ve 2 adet aksesuar güç bağlantısı sunuluyor. Parmak izi okuyucu (arka yüzeyde konumlandırılmış), ışık sensörübarometreivmeölçermanyetometre ve jiroskop da cihazda yer alan sensörlerden.Essential Phone renk seçenekleri arasında şu an için Siyah Ay ve Saf Beyazbulunuyor. Daha sonraysa bunlara Yıldız Grisi ve Okyanus Derinleri adlı seçenekler eklenecek.

Hiç yorum yok:

Astroloji bakımından çok şey öğrenebileceginiz bir site bi ziyaret edin derim.

http://www.gulsenkayikci.com/